З невеликої кількості інгредієнтів виходить чудовий рулет – альтернатива ковбасі.
Інгредієнти
сало – 500 г | |
філе куряче – 100 г | |
часник – 3 зубчики | |
сіль, спеції – за смаком |
Рецепт моєї бабусі. Для мене цей рулет – смак дитинства, поряд з бабулиной смаженою картоплею і пиріжками.
Покроковий рецепт
Для приготування рулету знадобиться сало (попередньо зняти шкіру), приправа, сіль, часник, куряче філе (або інше м’ясо), можна взяти сало з проріззю, це вже хто як любить. Я люблю робити цей рулетик з курячим філе, оскільки воно більш ніжне, ніж інше м’ясо.
Сало посолити, посипати приправами, викласти часник.
Викласти на сало куряче філе.
Загорнути, закріпити зубочистками, щоб рулет в процесі приготування не розвертався.
Поставити в розігріту духовку. Запікати 1,5 години. В кінці приготування спробувати ножем, готовий рулет. Він повинен легко проколюватися.
Охолодити. Приємного апетиту!