Закуска з кабачків стане прикрасою будь-якого столу. Всі, хто спробує рулети, обов’язково запитають рецепт.
Інгредієнти
Кабачки – 4 шт. | |
Помідор – 1 шт. | |
Йогурт натуральний – 250гр. | |
Часник – 2 зубчики | |
Зелень свіжа – 1/2 пучка |
Найкраще смак кабачків поєднується з часником. Рулети з часниковим соусом не залишать нікого байдужими. А готувати це блюдо зовсім не важко, вийде у будь-якої господині.
Покроковий рецепт
Перед тим, як приступити до приготування, необхідно підготувати продукти. Овочі помити, кабачки очистити і нарізати смужками. Товщина смужки повинна бути не більше 2 см, щоб легко крутити рулет. Нарізані кабачки посолити і трохи залишити, щоб випарувалася зайва волога.
Обсмажити кабачки з двох сторін на рослинній олії і охолодити.
Для приготування часникового соусу можна використовувати майонез замість йогурту, але йогурт все ж корисніше. Два зубчики часнику подрібнюємо і додаємо в йогурт, приправляємо чорним перцем і хмелі-сунелі. При бажанні можна додати ще трохи каррі і свіжої порізаної зелені. Соус готовий!
Обсмажені кабачки змащуємо соусом , кладемо шматочок помідора і звертаємо рулетик.
Робимо це дія з усіма кабачками. Подавати закуску можна і як окрему страву! Приємного апетиту!