Це швидка і дуже проста в приготуванні закуска на швидку руку обов’язково стане вашим улюбленим блюдом до святкового і повсякденного столу.
Інгредієнти
рибні консерви у власному соку – 200 гр. горбуша або інша риба | |
яйця – 4 шт. | |
сир – 100 гр. | |
лаваш – 1 шт. | |
майонез – 3-4 ст. ложки | |
цибуля – 1 шт. | |
масло – 2 ст. ложки для обсмажування |
Заздалегідь слід відварити і очистити яйця від шкаралупи.
Покроковий рецепт
Приступаємо до приготування.
Змащуємо розгорнутий на столі лаваш майонезом, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні лаваша ложкою або кондитерської пензлем.
Рибні консерви розминаємо виделкою або ложкою (непогано взяти горбушу або іншу рибу з хорошою щільністю). Викладаємо подрібнену рибу тонким шаром на лаваш.
Поверх риби посипаємо цибулю, нарізану дрібними кубиками.
Яйця натираємо на тертці або нарізаємо дрібними кубиками. Посипаємо шар риби з цибулею яйцем. Крупно посипаємо натертим сиром яйця з рибою.
Акуратно скручуємо рулет. Нарізаємо рулет з смаженою рибою кільцями товщиною близько одного сантиметра. Закуска вже готова і можна більше нічого не робити.
Для того, щоб рулетки краще тримали форму і придбали хрустку скоринку їх потрібно обсмажити на соняшниковій олії. Я використовую для обжарювання мультиварку, але звичайно можна обсмажити рулетики і на сковороді. Обсмажені або не обсмажені рулетики з рибних консервів готові.
Подавати рибні рулетики слід в холодному вигляді.