Дуже ніжні і приємні на смак рулетики з баклажанів. Можна їсти як холодними, так і теплими.
Інгредієнти
Баклажани – 2 шт середнього розміру | |
Часник – 3-5 зубків | |
Сир – 100 гр | |
Помідор – 1-2 шт свіжі | |
М’ясо курки – 100 гр | |
Майонез – 4-5 ст. ложки | |
Петрушка – 5 гілочок | |
Рослинне масло – для смаження |
Ідею для рулетиків мені підказала мені моя подруга, ось трохи змінивши його за смаковими уподобаннями для моїх улюблених домочадців, вийшли дуже ніжні рулетики з приємним часниковим смаком! Дуже часто готую на домашні заходи, так як всі друзі і рідні люблять таку закуску.
Покроковий рецепт
Баклажани ріжемо на язички.Дивимося, щоб баклажани були молодими.
Обсмажуємо їх на рослинному маслі з двох боків, так, щоб не висушити краю інакше при згортанні рулету він поламається.
Знімаємо зі сковороди і викладаємо на паперові рушники, для того, щоб прибрати зайве масло.
У майонез додаємо 3-5 зубочки часнику.Перемішуємо.
Куряче м’ясо відварюємо до готовності. Остуджуємо і поділяємо на невеликі смужки.
Сир натираємо на дрібній тертці.У мене сир “Пехотинский”.
Помідор нарізаємо на маленькі часточки, якщо Вам зручно, то можна на смужки, мені зручніше на часточки
Збираємо рулетики.
Бажано згортати поки ще баклажан не охолов.
Промазуємо баклажан майонезом з часником, викладаємо на один край помідор, шматочок курки, кілька листочків петрушки і посипаємо сиром весь баклажан.
Далі звертаємо рулетик і готово.
Приємного апетиту!