Інгредієнти
Курага – | |
Сир Моцарелла – ваговий або міні-Моцарелла | |
Пармська шинка – в нарізці (можна бекон або окіст) |
Як приготувати Рулетики з шинки з курагою і моцарелою
Покроковий рецепт
Курагу промити, залити окропом на 1-2 години (для розм’якшення). Сир моцарелу порізати на кубики. У курагу, всередину покласти кубик моцарелли.
Смужку шинки розкласти на рівній поверхні. На край викласти курагу, начинену сиром.
Звернути в рулетик. Духовку розігріти до 200 градусів.
Деко застелити папером для випічки. Викласти на нього рулети. Запікати 5-7 хвилин, потім перевернути. Вимикайте в той момент, коли сир ось-ось почне витікати. Шинка повинна стати рум’яно-хрусткою, сир – плавленим. Закуска гарна як гарячою, так і холодною. Приємного апетиту!