Соковите мяско з прошарком відмінно підійде і на друге і для бутербродів.
Інгредієнти
Свиняча рулька – 1 шт м’ясиста | |
сіль – 1 ч. л. | |
перець чорний мелений – за смаком | |
паприка солодка червона – 0,5 ч. л. | |
хмелі сунелі – 0,25 ч. л. | |
базилік – 0,5 ч. л. | |
часник – 6-7 зубчиків |
Коли не знаєш куди застосувати рульку цей рецепт прийде на виручку. Простий у приготуванні і смачненький.
Покроковий рецепт
Перевіряємо шкуру на наявність волосків, видаляємо в разі знахідки. Під струменем води з крана якісно промиваємо.
Видаляємо з лушпиння часнику. Раздавливаем його, прибираємо серцевиною (щоб прибрати гіркоту) і рубаємо дрібно-дрібно. Хто хоче може натерти або вдатися до чеснокодавилке.
Ретельно присмачую рульку спеціями і сіллю з часником.
Переміщаємо обмащений рульку в рукав для запікання. Зав’язуємо його. Духова шафа на 200 градусів включаємо і гомілку всередину відправляємо. Через пів годинки рукав потрібно проткнути, для виходу повітря.
Через 1,5 години готування робимо надріз в рукаві і на 5 хвилинок залишаємо до освіти золотинки.
Нарізаємо на шматочки, подаємо до столу. За бажанням бутербродики можна зробити, а можна з гарніром або овочевим салатом.
Приємного апетиту.