Салат Чезарре

Салат Чезарре – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Салат Чезарре

Такий рецепт салату буде прикрасою як повсякденного, так і святкового столу. Хоч салат трохи і гострий, він все одно залишається ситним.
Для приготування салату нам знадобляться:
1. Куряча грудка — 600 грам;
2. Перець гострий (червоний) — 1 штука;
3. Сир Гауда — 100 — 150 грам;
4. Часник — 2 зубчики;
5. Хліб житній — 2 шматочки;
6. Перець солодкий — 1 штука;
7. Помідор — 2 штуки (середнього розміру);
8. Перець чорний мелений за смаком;
9. Кріп — 1 пучок;
10. Майонез — 4 столові ложки.
Приготування салату:
1. Грудку відварити в трохи підсоленій воді. Остудити.
2. Хліб нарізати кубиками і обсмажити на сухій сковороді.
3. Охолоджену курячу грудку розібрати на волокна або нарізати кубиками середнього розміру.
4. Сир натерти на крупній тертці.
5. Гострий перець очистити від насіння і дуже дрібно нарізати.
6. Часник очистити і пропустити через часникодавку (дрібно порізати).
7. Кріп дрібно порізати.
8. Солодкий перець порізати соломкою.
9. Помідори очистити від шкірки і так само дрібно порізати.
10. Всі інгредієнти перекласти в глибоку посуд і перемішати, додати майонез і мелений перець
11. Салат перемішати, подавати на стіл порційно або у великій глибокій салатниці.