Фруктово-горіхове пишність, заправлене морозивом, мало кого залишить байдужим. Дуже смачним вийде цей салат, його захочеться готувати знову і знову.
Покроковий рецепт
1. Спочатку промивають папайю і манго, далі кожен плід розрізають на дві частини, виймають кісточки. Ріжуть на шматочки.
2. Потім яблуко промивають, нарізають акуратними скибочками. Очищений банан – невеликими шматочками. Ананас почистити, нарізати кубиками.
3. Підготовлені фрукти змішують разом, додають цукрову пудру.
4. Тепер черга морозива – його злегка збивають з подрібненими горіхами. Заливають фрукти морозивом, прибирають в холодильник на півгодини.
5. Перед подаванням посипають будь горішками. Можна замінити кокосовою стружкою.