Салат «Грецький» – покроковий рецепт

Салат «Грецький» – покроковий рецепт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

«Хорьятики» -так звучить назва салату на грецькій мові. В перекладі означає “простіше нікуди”. У Греції його ще називають “сільський”. Блюдо простого народу. Смачний, корисний і легкий салат люблять не лише греки, але й у російських людей він непогано прижився. Особливо у любителів легке їжі. Всі готують його по – різному. Змінюючи і додаючи свої інгредієнти. Наприклад, сир Фета міняють на тофу. Додають листя салату, каперси. У деяких «секретна» заправка. Інші роблять з капустою і навіть з буряком… загалом, кому що до смаку. Але результат один – яскраве і соковите блюдо. У класичному рецепті, салат заправляють чорним перцем і орегано. Овочі повинні бути обов’язково крупно нарізані.

Покроковий рецепт