Салат «Грецький» – покроковий рецепт

Салат «Грецький» – покроковий рецепт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для «Грецького» салату нам потрібно: перець болгарський, помідори черрі, огірок свіжий, зелень, сік лимона, оливкова олія, оливки чорні і зелені, м’який сир для «Грецького» салату-Фета. Щоб було яскравіше, перець можна взяти жовтий. Помідори можна взяти будь-які. Оливки можна брати одного виду-чорні. З зеленими виходить пикантней.Овочі помити. Перець нарізати кубиками.

Огірки також нарізати кубиками.

Помідори черрі розрізати навпіл.

Зелень порубати. Оливки нарізати кільцями. Всі овочі викласти в глибоку миску. Посолити, заправити соком лимона і оливковим маслом. Все добре перемішати.

Викласти на велику тарілку. Сир нарізати на невеликі кубики і викласти поверх салату. Приємного апетиту!