Промити і нарізати зелений лук і петрушку.
Зварити до готовності картоплю і моркву. Потім дати овочам охолонути і натерти на крупній тертці.
Відварити курячу грудку в солоній воді. Витягти м’ясо з води, остудити, нарізати кубиками. Нарізати на шматочки мариновані огірки.
Тепер зібрати салат. Взяти глибоку чашу, а краще всього форму для пирога зі знімним дном. Вистелити харчовою плівкою дно.
На дно викласти мариновані гриби ніжками вгору. Присипати гриби спочатку зеленим цибулею, а потім петрушкою (всі розрівняти вилочкою по поверхні).
На зелень викласти шар тертої картоплі, шар змастити майонезом.
Далі йде шар солоних (або маринованих) огірочків. Розкласти їх по всій поверхні. Слідом – шар тертої моркви.
Далі, шар порізаної курки і рясно змащуємо майонезом.
Закінчуємо все тертим сиром. Салат прибрати в холодильник години на 3 мінімум, можна і на всю ніч.
Перед подачею салат потрібно витягнути. Накрити форму плоскої великою тарілкою і перевернути форму. Таким чином, салат опиниться на тарілці. Зняти харчову плівку. Салат «Грибна поляна» готовий. Подавайте до столу. Їжте із задоволенням!