Салат Грибна поляна з куркою і овочами

Салат Грибна поляна з куркою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Промити і нарізати зелений лук і петрушку.
Зварити до готовності картоплю і моркву. Потім дати овочам охолонути і натерти на крупній тертці.

Відварити курячу грудку в солоній воді. Витягти м’ясо з води, остудити, нарізати кубиками. Нарізати на шматочки мариновані огірки.

Тепер зібрати салат. Взяти глибоку чашу, а краще всього форму для пирога зі знімним дном. Вистелити харчовою плівкою дно.

На дно викласти мариновані гриби ніжками вгору. Присипати гриби спочатку зеленим цибулею, а потім петрушкою (всі розрівняти вилочкою по поверхні).

На зелень викласти шар тертої картоплі, шар змастити майонезом.

Далі йде шар солоних (або маринованих) огірочків. Розкласти їх по всій поверхні. Слідом – шар тертої моркви.

Далі, шар порізаної курки і рясно змащуємо майонезом.

Закінчуємо все тертим сиром. Салат прибрати в холодильник години на 3 мінімум, можна і на всю ніч.

Перед подачею салат потрібно витягнути. Накрити форму плоскої великою тарілкою і перевернути форму. Таким чином, салат опиниться на тарілці. Зняти харчову плівку. Салат «Грибна поляна» готовий. Подавайте до столу. Їжте із задоволенням!