Різноманіття салатів з приготуванням маринованої (корейської) моркви дивує. Цього разу пропонуємо приготувати вам простий швидкий салат з моркви і тунця.
Інгредієнти
Корейська морква – 150 г | |
Тунець консервований – 1 банка | |
Салат Радичу – 50 г | |
Сік лимона – 1 чайна ложка за бажанням |
Як приготувати Салат із корейської моркви та тунця
Різноманіття салатів з приготуванням маринованої (корейської) моркви дивує. Цього разу пропонуємо приготувати вам простий швидкий салат з моркви і тунця.
Покроковий рецепт
Моркву викласти в чашу. Додати крупно порізану салат радичу, перемішати.
Додати консервований тунець (без рідини). Знову перемішати. При бажанні збризнути соком лимона.
Викласти салат з тунцем і корейською морквою на блюдо.
Легкий салат з рибою готовий!
Приємного апетиту!