Салат-коктейль з фруктами і сиром – страва чудово в приготуванні в кінці літа або ранньої осені, коли стиглі фрукти і налиті
Інгредієнти
Листя салату – ½ пучок | |
Груші – 2 шт. | |
Сливи – 10 шт. | |
Диня – 150 гр. | |
Пармезан – 50 гр. | |
Бальзамічний крем – 1 ч. л. | |
Сметана – 2 ст. л. |
Чудовий салат з літніх ягід і фруктів. А для яскравості смаку додамо різкий смак пармезан – вибух смаковим рецепторам забезпечений
Покроковий рецепт
1. Листя салату помити, обсушити і нарізати.
2. Груші помити, обсушити від вологи і очистити від насіння і нарізати кубиками.
3. Сливи помити, обсушити, видалити кісточки. Нарізати кубиками.
4. Диню нарізати скибочками завтовшки 1 див Обрізати шкірку і нарізати брусочками
5. У каструлі змішати листя салату і фрукти.
6. У мисці змішати сметану і бальзамічний крем. Заправити салат.
7. Подати у красивих келихах і прикрасити скибочками пармезану.