Салат-коктейль з слабосоленого лосося, брі, авокадо і яблук

Салат-коктейль з слабосоленого лосося, брі, авокадо і яблук – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат-коктейль з слабосоленого лосося, сиру брі, яблука і авокадо

Інгредієнти

Маринований лосось – 150 гр.
Авокадо – 1 шт.
Сир Брі – 150 гр.
Яблуко – 1 шт.
Майонез 15%-жирності – 120 мл
Огірок – 1 шт.

Як приготувати Салат-коктейль з слабосоленого лосося, брі, авокадо і яблук

Закуски є невід’ємною частиною святкового столу. І найпоширенішими холодними закусками є салати. Але традиційні салати, подані в салатнику, виглядають банально. Зовсім інша справа – салат-коктейль, поданий у красивому келиху. Особливо такі салати гарні для романтичних вечорів. Ваш улюблений однозначно оцінить таку подачу!

Покроковий рецепт

1. Маринований лосось нарізати невеликими кубиками.

2. Яблуко помити, очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати кубиками. Сир Брі також нарізати кубиками.

провернувши дві половинки в різні сторони. Якщо стигле авокадо, то кісточка легко відділяється. Також порізати на кубики. Огірок вимити, очистити від шкірки (це не обов’язково, але ранні огірки все-таки краще чистити, адже у них може бути багато нітратів) і нарізати четвертинками або півкільцями.


4. Всі інгредієнт змішати в глибокій мисці з майонезом. Я салат не солю, оскільки в лососеві і майонезі і так достатньо солі. Подати в красивому келиху!