Салат-коктейль з слабосоленого лосося, брі, авокадо і яблук

Салат-коктейль з слабосоленого лосося, брі, авокадо і яблук – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Маринований лосось нарізати невеликими кубиками.

2. Яблуко помити, очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати кубиками. Сир Брі також нарізати кубиками.

провернувши дві половинки в різні сторони. Якщо стигле авокадо, то кісточка легко відділяється. Також порізати на кубики. Огірок вимити, очистити від шкірки (це не обов’язково, але ранні огірки все-таки краще чистити, адже у них може бути багато нітратів) і нарізати четвертинками або півкільцями.


4. Всі інгредієнт змішати в глибокій мисці з майонезом. Я салат не солю, оскільки в лососеві і майонезі і так достатньо солі. Подати в красивому келиху!