Як приготувати Салат морквяний з імбиром і горіхами
Для салату нам знадобляться такі інгредієнти:
– 300 грам моркви.
– 5 волоських горіхів.
– 70 грам кореня імбиру.
– 2 яблука.
– 30 грам меду.
– 20 мл лимонного соку.
– 60 мл олія оливкова.
Корінь імбиру потрібно очистити і натерти на тертці. Волоські горіхи необхідно подрібнить до однорідної маси блендером або кавомолкою. Зрізаємо шкірку яблук, вирізаємо нутрощі і нарізаємо м’якоть соломкою. На тертці крупно натираємо моркву. Потім перемішуємо всі готові інгредієнти в салатниці. Збиваємо мед окремо, потім беремо сік лимонний масло оливкове і заправляємо цим салат і перемішуємо. Приємного апетиту!