Морквяний салат виходить дуже корисним і поживним, а готувати його слід тільки з самої соковитої моркви.
Інгредієнти
зелень будь – маленький пучок | |
соковита морква велика – одна штука | |
тростинний цукор – пісок- третина ст. ложки | |
рослинна олія – за смаком | |
очищені волоські горішки – шість штук | |
гранатові зерна соковиті – три ст. ложки |
Морквяний салат з волоськими горішками і гранатовими зернами виходить дуже корисним і поживним, а готувати його слід тільки з самої соковитої моркви.
Покроковий рецепт
Очищену моркву натерти побільше, перекласти тертий овоч у салатник або миску середнього розміру.
Додати гранатові зернята, насипати тростинний цукор-пісок та олію, все дуже ретельно перемішати.
На сухій сковороді обсмажити очищені рубані волоські горішки. Пересипати їх в посуд з морквяним салатом.
Додати дрібненько нарізану зелень, перемішати ще раз все і подавати до столу.