Морквяний салат виходить дуже корисним і поживним, а готувати його слід тільки з самої соковитої моркви.

Інгредієнти
| зелень будь – маленький пучок | |
| соковита морква велика – одна штука | |
| тростинний цукор – пісок- третина ст. ложки | |
| рослинна олія – за смаком | |
| очищені волоські горішки – шість штук | |
| гранатові зерна соковиті – три ст. ложки |
Морквяний салат з волоськими горішками і гранатовими зернами виходить дуже корисним і поживним, а готувати його слід тільки з самої соковитої моркви.
Покроковий рецепт
Очищену моркву натерти побільше, перекласти тертий овоч у салатник або миску середнього розміру.
Додати гранатові зернята, насипати тростинний цукор-пісок та олію, все дуже ретельно перемішати.
На сухій сковороді обсмажити очищені рубані волоські горішки. Пересипати їх в посуд з морквяним салатом.
Додати дрібненько нарізану зелень, перемішати ще раз все і подавати до столу.
