Хочеться максимально наблизити рецепт овочевого салату з ковбасою до оригіналу – простий і всіма улюблений салат Олів’є.
Інгредієнти
Зелений горошок – 1 банку (400 грам) | |
Ковбаса варена – 300 грам | |
Яйця – 4 штуки | |
Картопля – 350 грам | |
Огірок маринований – 100 грам | |
Цибуля ріпчаста – 150 грам | |
Сіль – за смаком | |
Майонез для заправки |
Є такі страви, які сприймаються тільки як святкові, а є блюда, які роблять спеціально на новий рік і без цього блюда це свято не можна собі уявити. Ви, мабуть, здогадуєтеся, що цією стравою є салат під назвою «Олів’є». Саме про рецепт приготування салату Олів’є ми Вам розповімо далі.
Покроковий рецепт
Беремо каструлю. В неї воду і картоплю в мундирі. Ставимо на плиту і відварюємо до повної готовності. Після чого необхідно почистити мундир і нарізати на кубики.
Також потрібно вчинити і з вареною ковбасою (порізати на кубики). Далі в каструлі відваримо яйця до крутого стану. Поки варяться яйця, необхідно дрібно нарізати ріпчасту цибулю в миску. Потім залити на 10 хвилин його окропом. Приблизно в одне і теж час яйця і цибулю готові. Цибуля промиваємо холодною водою, а яйця чистимо і дрібненько покрошим.
Після всього цього дрібно нарізаємо огірочки. Далі всі підготовлені інгредієнти, а також зелений укладаємо в салатну миску, солимо за смаком і заправляємо майонезом. Наш салат Олів’є готовий! З новим роком!