Салат Олівє (з ковбасою) – класичний рецепт

Салат Олівє (з ковбасою) – класичний рецепт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний, простий рецепт салату “Олів’є”, який зможе оцінити кожна господиня!

Інгредієнти

ковбаса – 300 гр.
картопля – 8 шт.
морква – 7 шт.
яйця – 5 шт.
огірки – 6 шт.
горошок – 1 б.
майонез, сіль – за смаком

Як приготувати Салат “Олів’є” (з ковбасою) – класичний рецепт

Хороший класичний рецепт, який може стати в нагоді всім і не тільки на свята, але і для хорошого вечері.

Покроковий рецепт

Для приготування салату необхідно відварити яйця, моркву і картоплю. Так само нам ще необхідно взяти закочені огірки, варену ковбасу, консервований горошок і майонез.

Першим ділом висипаємо в миску горошок.

Далі невеликими кубиками нарізаємо ковбасу.

Далі маленькими кубиками нарізаємо яйця.

Потім режим картопля, такими ж кубиками розміром, як і всі попередні інгредієнти.

Тепер нарізаємо моркву, і все додаємо в миску.

Огірки необхідно нарізати за годину-два до того, як салат будете подавати на стіл. Справа в тому, що огірки дуже соковиті і вони можуть зробити ваш салат рідким. Тому додавати їх сильно заздалегідь не варто.

Тепер необхідно всі інгредієнти, посолити і додати майонез. Я взяла майонез 67 % жирності, і це виявилося дуже багато, майонез був занадто густий і салат погано перемішувався. Так що рекомендую купувати майонез з меншою кількістю жирності.
Все добре перемішати.
Дати салату настоятися і добре просочитися майонезом.
І салат можна подавати на святковий стіл.
Всім приємного апетиту і щасливого Нового року!