Смачний, простий рецепт салату “Олів’є”, який зможе оцінити кожна господиня!
Інгредієнти
ковбаса – 300 гр. | |
картопля – 8 шт. | |
морква – 7 шт. | |
яйця – 5 шт. | |
огірки – 6 шт. | |
горошок – 1 б. | |
майонез, сіль – за смаком |
Хороший класичний рецепт, який може стати в нагоді всім і не тільки на свята, але і для хорошого вечері.
Покроковий рецепт
Для приготування салату необхідно відварити яйця, моркву і картоплю. Так само нам ще необхідно взяти закочені огірки, варену ковбасу, консервований горошок і майонез.
Першим ділом висипаємо в миску горошок.
Далі невеликими кубиками нарізаємо ковбасу.
Далі маленькими кубиками нарізаємо яйця.
Потім режим картопля, такими ж кубиками розміром, як і всі попередні інгредієнти.
Тепер нарізаємо моркву, і все додаємо в миску.
Огірки необхідно нарізати за годину-два до того, як салат будете подавати на стіл. Справа в тому, що огірки дуже соковиті і вони можуть зробити ваш салат рідким. Тому додавати їх сильно заздалегідь не варто.
Тепер необхідно всі інгредієнти, посолити і додати майонез. Я взяла майонез 67 % жирності, і це виявилося дуже багато, майонез був занадто густий і салат погано перемішувався. Так що рекомендую купувати майонез з меншою кількістю жирності.
Все добре перемішати.
Дати салату настоятися і добре просочитися майонезом.
І салат можна подавати на святковий стіл.
Всім приємного апетиту і щасливого Нового року!