Тонкий аромат копчення, солона оселедець, солодкуватий цибулька, соковиті овочі – не залишать нікого байдужим!
Інгредієнти
Оселедець копчена або “з димком” – 200 гр. | |
Картопля – 3 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Яйце куряче – 4 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Буряк – 1 шт. | |
Майонез – 1 пачка | |
Сіль, перець – за смаком |
Кожна господиня хоч раз в житті готувала салат «Оселедець під шубою». Але цей рецепт здивує новими гранями звичного смаку страви. Всього два маленьких секрету роблять салат надзвичайно смачним! Спробувавши раз, ви будете готувати його на кожне свято!
Покроковий рецепт
Для початку відварюємо буряки, картоплю, моркву і яйця до готовності. Остуджуємо і очищаємо їх.
Цибулю ріжемо дрібно і обсмажуємо до готовності протягом 5 хвилин.
Ріжемо оселедець середніми кубиками й викладаємо у форму. Зверху обсмажену цибулю і промазуємо майонезом.
Наступний шар – терті на середній тертці картоплю. Додаємо трохи солі, перцю і поливаємо майонезом.
Зверху на картоплю тремо білки і також змащуємо майонезом.
Потім терта морква і майонез.
На моркву тремо буряк, змащуємо майонезом.
Останній шар – терті жовтки.
Салат готовий. Бажано залишити просочитися на ніч. Приємного апетиту!