Салат «Південноазіатський»

Салат «Південноазіатський» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Салат «Південноазіатський»

Якщо подобається корейська морквина, то на її основі можна приготувати багато смачних салатів. Наприклад, по цьому рецепту салат виходить дуже цікавим, з пікантними нотками і приємним ароматом.

Потрібно:

• трохи корейської моркви;
• пара огірків;
• перець чилі зеленого кольору;
• листя селери, соєвий соус і французький, сіль.

Приготування:

1. Спочатку промивають листя селери, нарізають шматочками, підсолюють і перекладають у глибоку ємність.
2. Огірочки промивають, очищають, ріжуть тоненькими кружальцями. Перчик чилі потрібно дуже подрібнити.
3. Огірки з перцем і селерою на півгодини заливають водою, а потім зливають її. Додають моркву по-корейськи, заправляють сумішшю соєвого і французького соусу.

Подавати можна відразу. Пікантний смак салату не залишить байдужим, для святкового столу варто приготувати побільше порцій – спробувати його захочеться всім.