Салат з корном дуже смачний.
Інгредієнти
Листя салату – 1 пучок салату корн | |
Помідори черрі – 6-8шт | |
Маслини – 6-8шт | |
Болгарський перець – 1/3 шт | |
Яйця перепелині – 1 яйце | |
Цибуля порей – за смаком | |
Оливкова олія – за смаком | |
Сік лимона сік 1 часточки | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Салат по-італійськи з перцем, оливками і черрі
Ніжні листочки мають ніжний аромат і солодкувато-горіховий смак, пряна нотка в якому відчувається не відразу. Ідеальна заправка для корну – оливкова олія, яка яскравіше виявляє смак салату….
Покроковий рецепт
Листя салату викласти на тарілку. Посолити, полити трохи оличковым маслом.
По колу викласти маслини і помідори – черрі (через один).
Від червоного болгарського перцю відрізати 4 смужки, решту нарізати кубиками. Смужки викласти в середину салату. Кубиками присипати по всій тарілці.
Злегка присипати цибулею порей. І полити соком лимона.
В середину викласти смажене перепелине яйце. Приємного апетиту!