Це мій улюблений салат. Його дуже просто готувати і, незважаючи, на звичайні інгредієнти (які знайдуться у кожного в холодильнику), цей салат має чудовий аромат і чудовий смак!
Покроковий рецепт
Всі овочі помити, очистити від плодоніжок насіння. Крупно порізати. Різати можна кубиками, кружальцями або скибочками, кому як подобається.
Цибулю почистити і порізати півкільцями.
Змішати всі підготовлені інгредієнти. Заправити все оливковою олією, прованськими травами і сіллю. Додати оливки і перемішати. Викласти салат на тарілку.
Перед подачею страви зверху на салат покласти пару «хороших» шматочків сиру і присипати його ще раз травами. Прикрасити овочевий салат зеленню.
Подають грецький салат охолодженим. Сир розламується виделкою вже безпосередньо перед вживанням. Приємного апетиту!