Зимовими холодами так не вистачає свіжості і вітамінів літніх овочів. Салат Свіжість допоможе заповнити нестачу вітамінів і насолодитися прекрасним смаком зелені і овочів.
Інгредієнти
Свіжий огірок – 1 шт. | |
Свіжий помідор – 1 шт. | |
Свіжий болгарський перець – 1 шт. | |
Салат зелений – 1 пучок | |
Зелень: петрушка, кріп, кінза – за смаком | |
Зелена цибуля – за смаком | |
Сіль – 0,5 ч. л. | |
Олія нерафінована – 4-5 ст. л. | |
Соєвий соус – 1 ч. л. |
Салат Свіжість готується з свіжих овочів і зелені, приправлених спеціями та олією. Масло слід брати нерафіновану з запахом. Ще кращий смак вийде з додаванням кунжутної олії та насіння. Салат стане прекрасним доповненням до обіду або ідеальним низькокалорійним стравою на вечерю.
Покроковий рецепт
Всі овочі і зелень необхідно промити під проточною водою і обсушити.
Огірок покришити невеликими кубиками і покласти в миску.
Додати порізаний помідор.
Зелений салат можна порвати руками, або порізати ножем, кому як більше подобається.
Перець порізати тонкою соломкою і відправити в салатник.
Зелень і цибулю дрібно покришити, додати до овочів. Посолити, полити соєвим соусом і олією. За бажанням додати мелений перець та інші приправи. Все гарненько перемішати.
Щоб смак салату був більш насиченим, йому треба постояти 5-10 хвилин. Після цього можна подавати до столу.