Промаринованное смажене філе індички на салат Ромен, з овочами, то що потрібно для ситного обіду або вечері з рідними.
Покроковий рецепт
300 г м’яса індички (2 філе) натерти двома пучками чорного перчика і 4 ст. л. соєвого соусу. Саме соєвий соус відмінно промаринует м’ясо, пом’якшити його, і зробить соковитим. Обсмажити м’ясо на соняшниковій олії до рум’яності і готовності (близько 15 хвилин.)
Тим часом салатні листя промиваємо й обсушуємо на рушник. Потім листя крупно нарізають і викладають на плоску тарілку.
Яйця відварюють круто, охолоджують під холодною водою. Потім очищають і розрізають навпіл.
На салатні листя викладають просмажене філе індички, нарізане на шматочки. Поряд викладають помідори черрі і яєчка, заправлені майонезом.
Подають салат присипати мелкомолотым перцем, сіллю, прикрасивши сухариками і крупно натертим сиром пармезан. Краще подавати відразу, щоб сухарики не розмокли. Приємного апетиту!