Салат цезар з куркою, сухариками і майонезом

Салат цезар з куркою, сухариками і майонезом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сухарики:
Білий хліб нарізати кубиками 1х1 див.

Укласти на деко. Часник очистити, натерти на дрібній тертці, перемішати з водою. Цією рідиною збризнути майбутні сухарики. Можна присипати приправою. Поставити в духовку сушитися при температурі 50’С на 5-10 хвилин (дверцята духової шафи не закривати!). Остудити.

Відварене куряче філе порвати руками на дрібні шматочки. Обсмажити на розпеченій сковороді з маслом і паприкою до утворення золотистого кольору.

Поки обсмажується м’ясо зробити заправку:
У миску з майонезом видавити сік ½ лимона.

Додати гірчиці і свіжомеленого перцю. Перемішати.

Сир натерти на дрібній тертці. Листя китайського салату порізати.

Салатну посуд натерти часточкою часнику. На неї викласти листя салату Ромен. Далі викласти шар китайського салату. Полити заправкою.

Викласти шар курячого м’яса. Полити заправкою.

Викласти шар тертого сиру. Полити заправкою.
Сухарики викладати безпосередньо перед подачею, так вони довше залишаються хрусткими. Прикрасити маслинами. За рахунок тертого сиру салат дуже ніжний, а зелень надає йому свіжість і легкість. З’їдається миттєво не залежно від обсягів ). Приємного апетиту!