Салат Цезар з шпинатом

Салат Цезар з шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат “Цезар” не потребує представлення. Його можна побачити майже в кожному ресторані та кафе, а також, можна з легкістю приготувати на своїй домашній кухні. Рецептів “Цезаря” безліч, але так як я великий фанат шпинату, я приготувала свою варіацію на цей чудовий салатик. Він вийшов легким, корисним, з пікантною остринкой. Але і класику ніхто не відміняв – ніжний пармезан, куряче філе і пряні часникові сухарики, які тануть у роті..

Шпинат – дуже корисне доповнення до решти інгредієнтів, так як багатий вітаміном С і фолієвою кислотою, які сприяють схудненню. Містить величезну кількість заліза і каротину. Не дарма його вживав у їжу моряк Попай з відомого мультика, адже це справжнє джерело енергії і користі для нашого організму. Якщо ви хочете приготувати виключно дієтичний салат – цей варіант для вас, тільки з рецепту необхідно виключити сухарики з білого хліба, або замінити їх на житні.

Такий варіант салату “Цезар” стане відмінним вечерею, в якому поєднуються білки курячого філе, вуглеводи зелені, помідорів і сиру, і корисні жири оливкової олії, краще всього нерафінованої. Приємною родзинкою стане легка заправка з вустерського соусу, соку лимона, приправ та оливкової олії.

Покроковий рецепт