.

Інгредієнти
| Савойська капуста – 2-3 листа капусти (будь) | |
| Абрикоси – 6-8 сушених абрикосів | |
| Червона квасоля – 50 г вареної квасолі | |
| Мигдальні горіхи – 20 г | |
| Сир пармезан – 10 г | |
| Винний червоний оцет – 2 столові ложки | |
| Оливкова олія – 1 столова ложка | |
| Авокадо – 1/2 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Салат з абрикосами, авокадо і сиром пармезан
Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Капусту порвати на дрібні шматочки (стебло викинути). Абрикоси нарізати на шматочки, закинути в миску до капусти. Туди ж додати квасоля, мигдаль, і сир.

Збити разом масло і оцет. Заправити салат. Посолити, поперчити за смаком, перемішати. Перед подачею на стіл, додати скибочки авокадо, нарізані кубиками.

Приємного апетиту!
