.
Інгредієнти
Савойська капуста – 2-3 листа капусти (будь) | |
Абрикоси – 6-8 сушених абрикосів | |
Червона квасоля – 50 г вареної квасолі | |
Мигдальні горіхи – 20 г | |
Сир пармезан – 10 г | |
Винний червоний оцет – 2 столові ложки | |
Оливкова олія – 1 столова ложка | |
Авокадо – 1/2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Салат з абрикосами, авокадо і сиром пармезан
Покроковий рецепт
Інгредієнти…
Капусту порвати на дрібні шматочки (стебло викинути). Абрикоси нарізати на шматочки, закинути в миску до капусти. Туди ж додати квасоля, мигдаль, і сир.
Збити разом масло і оцет. Заправити салат. Посолити, поперчити за смаком, перемішати. Перед подачею на стіл, додати скибочки авокадо, нарізані кубиками.
Приємного апетиту!