Салат з абрикосами, авокадо і сиром пармезан

.

Інгредієнти

Савойська капуста – 2-3 листа капусти (будь)
Абрикоси – 6-8 сушених абрикосів
Червона квасоля – 50 г вареної квасолі
Мигдальні горіхи – 20 г
Сир пармезан – 10 г
Винний червоний оцет – 2 столові ложки
Оливкова олія – 1 столова ложка
Авокадо – 1/2 шт.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Салат з абрикосами, авокадо і сиром пармезан

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Капусту порвати на дрібні шматочки (стебло викинути). Абрикоси нарізати на шматочки, закинути в миску до капусти. Туди ж додати квасоля, мигдаль, і сир.

Збити разом масло і оцет. Заправити салат. Посолити, поперчити за смаком, перемішати. Перед подачею на стіл, додати скибочки авокадо, нарізані кубиками.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Авокадо, фаршировані салатом з яєць і тунця