Відварити заздалегідь замочену квасолю у великій кількості киплячої підсоленої води. Чим довше квасоля стояла замоченою, тим швидше вона звариться (я замочую на ніч, це зручно). З каструлі з готовою квасолею злити воду, відкласти в сторону.
Потім (або поки варилася квасоля) почистіть моркву, цибулю. Подрібніть салатний червоний цибулю, моркву і петрушку. Помідори черрі порізати навпіл. Змішайте квасоля і порізані інгредієнти.
Для прянощі в салат я додаю дрібно нарізану копчену ковбаску. Але якщо ви на дієті або просто її не їсте, можна пропустити цей крок.
Приготуйте заправку… Збийте разом оцет, чебрець, цукор, масло і 1/2 чайної ложки солі в невеликій мисці. Заважайте, поки цукор і сіль не розчиняться.
Додайте в чашу до салату з квасолі з овочами приготовану заправку. Спробуйте і, при необхідності, приправте сіллю і перцем. Подавайте на стіл. Приємного апетиту!