З будь-якого сиру з блакитною цвіллю і свіжого бульби фенхеля можна приготувати вишуканий ароматний салат.
Інгредієнти
обсмажені мигдальні горішки – 1 невелика жменя | |
коричневий цукровий пісок – 1/2 ст. ложки | |
бульба фенхеля свіжий – 1 штука | |
свіжовичавлений сік лаймовий – з 1 великого плоду | |
листовий салат мікс – один пучок середнього розміру у мене крес салат і радіччіо | |
олія оливкова – 3 ст. ложки | |
свіжі листочки м’яти – 3 ст. ложки | |
будь-блакитний сир – 35 г | |
кам’яна сіль мелкомолотая – за смаком | |
мелений чорний перець – за смаком |
З будь-якого сиру з блакитною цвіллю і свіжого бульби фенхеля можна приготувати вишуканий ароматний салат.
Покроковий рецепт
Промити як можна ретельніше листовий салат розкласти його на кухонному чистому рушнику, підсушити, потім крупно нарвати і перекласти в невеликій салатник. Промитий бульби фенхелю нарізати дуже тонкою соломкою, пересипати його в салатник.
Що стосується обсмажених мигдалевих горішків, то їх необхідно крупно порубати, потім подрібнити промиті м’ятні листя, далі нарізати невеликими шматочками який-небудь блакитний сир, перекласти в салатник всі інгредієнти подрібнені.
Тепер з решти інгредієнтів потрібно приготувати кисло-солодку заправку, як тільки вона буде готова, залишити її під кришкою хвилини на три, потім перелити в приготовану “трав’яний салат і перемішати все. Приготований салат з блакитного сиру і фенхелю ідеально підійде для будь-якого свята або романтичної вечері.