Салат з блакитним сиром, фенхелем і мигдальними горішками

Салат з блакитним сиром, фенхелем і мигдальними горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З будь-якого сиру з блакитною цвіллю і свіжого бульби фенхеля можна приготувати вишуканий ароматний салат.

Інгредієнти

обсмажені мигдальні горішки – 1 невелика жменя
коричневий цукровий пісок – 1/2 ст. ложки
бульба фенхеля свіжий – 1 штука
свіжовичавлений сік лаймовий – з 1 великого плоду
листовий салат мікс – один пучок середнього розміру у мене крес салат і радіччіо
олія оливкова – 3 ст. ложки
свіжі листочки м’яти – 3 ст. ложки
будь-блакитний сир – 35 г
кам’яна сіль мелкомолотая – за смаком
мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Салат з блакитним сиром, фенхелем і мигдальними горішками

З будь-якого сиру з блакитною цвіллю і свіжого бульби фенхеля можна приготувати вишуканий ароматний салат.

Покроковий рецепт

Промити як можна ретельніше листовий салат розкласти його на кухонному чистому рушнику, підсушити, потім крупно нарвати і перекласти в невеликій салатник. Промитий бульби фенхелю нарізати дуже тонкою соломкою, пересипати його в салатник.

Що стосується обсмажених мигдалевих горішків, то їх необхідно крупно порубати, потім подрібнити промиті м’ятні листя, далі нарізати невеликими шматочками який-небудь блакитний сир, перекласти в салатник всі інгредієнти подрібнені.

Тепер з решти інгредієнтів потрібно приготувати кисло-солодку заправку, як тільки вона буде готова, залишити її під кришкою хвилини на три, потім перелити в приготовану “трав’яний салат і перемішати все. Приготований салат з блакитного сиру і фенхелю ідеально підійде для будь-якого свята або романтичної вечері.