Салат з брокколі з беконом і сиром

Салат з брокколі з беконом і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Брокколі — джерело вітамінів і мінералів. Користь від капусти броколі набагато більша ніж від інших видів капусти, так як в ній міститься в 2 рази більше вітаміну А, С, кальцію, фосфору і заліза, ніж в інших видах капуты. До того ж калорійність брокколі становить лише 27 кКал на 100 р.

Що мені подобається в цьому рецепті, так це прості інгредієнти, які в поєднанні дають чарівний смак і аромат. Ідея полягає в обсмажуванні брокколі з беконом, приправленим лимонним соком. А сир і кедрові горішки надають страві вишукування і додатковий смак.

При виборі брокколі звертайте увагу на суцвіття. Вони повинні бути щільно закритими, зеленого, навіть трохи синюватого відтінку. Якщо бутони мають жовтуватий відтінок – капуста перезріла. Запах повинен бути природний — капустяний. Якщо ви використовували не всю капусту, зберігайте її в холодильнику папері. Так вона довше збереже свою свіжість і первозданний вигляд.

Покроковий рецепт