Взяти 1 – 2 смужки бекону і нарізати скибочками. Обсмажити бекон на сковороді на середньому вогні до тих пір, поки він не стане хрустким.
Дати стекти жиру з бекону, виклавши його на паперовий рушник.
Брокколі гарненько промити під проточною водою, розділити на суцвіття, почистити, відварити в підсоленій воді до готовності (краще трохи не доварити, так як в подальшому ми її ще смажити на сковороді). Порада: якщо ви хочете зберегти в капусті більше вітамін, приготуйте її на пару. Іноді капусту брокколі бланшують. Для брокколі цієї процедури досить.
З сковороди, де смажився бекон, видалити надлишки жиру, залишивши лише 1 столову ложку. Обсмажити на ньому брокколі.
1 зубчик часнику почистити, дрібно порізати. У сковороді де смажиться брокколі додати рубаний часник.
Так само, додати щіпку червоного перцю, 1-2 столові ложки кедрових горіхів і посолити за смаком.
Через 2 хвилини викласти назад в сковороду хрусткий бекон і смажити протягом ще однієї хвилини. Вичавити трохи на брокколі сік лимона. Зняти капусту з вогню. Зверху сырорезкой накришити скибочки сиру пармезан. Салат з капусти броколі можна подавати до столу.
Приємного апетиту!