Салат з фунчозы з огірками і перцем

Салат з фунчозы з огірками і перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Викласти пучок рисової фунчозы в каструлю з окропом і додати туди 1ст. л. рослинного масла. Каструлю щільно накрити кришкою і поставити варитися на 5 хвилин, безперервно помішуючи її.

На корейській тертці-шатківниці натерти огірки. Солодкий перець (болгарський) очистити від насіння і плодоніжки, дрібно порізати соломкою. Часник крупно порізати. Всі овочі змішати в мисці, помірно посолити (т. к. соєвий соус також містить сіль у своєму складі).

Фунчозу відкинути на друшляк і перекласти в посуд, де будуть змішані всі інгредієнти. Додати овочеву суміш до фунчозе, яблучний оцет, соєвий соус і обережно все перемішати. Подавати до столу. Приємного апетиту!