Салат, який зможе приготувати будь-яка господиня витративши мінімум часу і сил.
Інгредієнти
фунчоза (картопляна локшина) – 200гр | |
перець болгарський – 2шт | |
огірки – 3шт | |
помідори (м’ясисті) – 1-2шт | |
часник – 2-3зуб | |
петрушка – невеликий пучок | |
масло ростительное – 3 стіл. ложки | |
оцет – за смаком | |
суміш приправ – за смаком | |
сіль – за смаком |
Я дуже люблю Фунчезу. Звичайно, є багато варіацій приготування цього салату. Є варіанти з м’ясом та без м’яса. Холодний варіант салату Фунчоза і гарячий варіант. Я пропоную спробувати простий і смачний рецепт, який напевно сподобається всім любителям легких і низькокалорійних страв. Мінімум інгредієнтів, максимум смаку та користі.
Покроковий рецепт
Наші прості і корисні інгредієнти
У каструлю з киплячою водою кидаємо фунчозу. Варити потрібно приблизно 7-12 хвилин (або по інструкції на пакеті). Дивіться, щоб вона не розварилася!
Поки фунчоза кипить, миємо, чистимо овочі. Огірки, перець і помідори ріжемо середньої соломкою. Петрушку і часник дрібно кришимо.
Коли фунчоза зварилася, її перекладаємо з каструлі в чашку, промиваємо в холодній проточній воді. У чашку з фунчозой додаємо порізані овочі. Все солимо, присипаємо сумішшю приправ (червоний і чорний мелений перець, суха паприка, коріандр, перець запашний). Нагріваємо олію на сковороді і поливаємо їм салат, додаємо за смаком оцет. Все перемішуємо. Даємо настоятися 10 хвилин, і подаємо на стіл. Приємного апетиту!