Салат з холодною фунчозой

Салат з холодною фунчозой – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наші прості і корисні інгредієнти

У каструлю з киплячою водою кидаємо фунчозу. Варити потрібно приблизно 7-12 хвилин (або по інструкції на пакеті). Дивіться, щоб вона не розварилася!

Поки фунчоза кипить, миємо, чистимо овочі. Огірки, перець і помідори ріжемо середньої соломкою. Петрушку і часник дрібно кришимо.


Коли фунчоза зварилася, її перекладаємо з каструлі в чашку, промиваємо в холодній проточній воді. У чашку з фунчозой додаємо порізані овочі. Все солимо, присипаємо сумішшю приправ (червоний і чорний мелений перець, суха паприка, коріандр, перець запашний). Нагріваємо олію на сковороді і поливаємо їм салат, додаємо за смаком оцет. Все перемішуємо. Даємо настоятися 10 хвилин, і подаємо на стіл. Приємного апетиту!