Наші прості і корисні інгредієнти
У каструлю з киплячою водою кидаємо фунчозу. Варити потрібно приблизно 7-12 хвилин (або по інструкції на пакеті). Дивіться, щоб вона не розварилася!
Поки фунчоза кипить, миємо, чистимо овочі. Огірки, перець і помідори ріжемо середньої соломкою. Петрушку і часник дрібно кришимо.
Коли фунчоза зварилася, її перекладаємо з каструлі в чашку, промиваємо в холодній проточній воді. У чашку з фунчозой додаємо порізані овочі. Все солимо, присипаємо сумішшю приправ (червоний і чорний мелений перець, суха паприка, коріандр, перець запашний). Нагріваємо олію на сковороді і поливаємо їм салат, додаємо за смаком оцет. Все перемішуємо. Даємо настоятися 10 хвилин, і подаємо на стіл. Приємного апетиту!