Салат з копченої грудинкою і персиками під смородиновим соусом

Салат з копченої грудинкою і персиками під смородиновим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Салат добре промити і обсушити паперовим рушником.

2. Курячу грудку нарізати великими скибками.

3. Персики дістати з сиропу нарізати часточками.

4. Сир з блакитною цвіллю нарізати кубиками або шматочками.

5. На тарілку красиво розкласти салатні листя. Якщо листя дуже великі, порвати руками на більш дрібні шматки. На салат по колу розкласти курку.

6. Між шматочками курячого філе розкласти часточки персиків. Хаотично розкидати шматочки сиру.

1. Полити зверху салат смородиновим соусом.

8. Смородиновий соус: смородину (1 кг) промити, просушити і протерти в пюре в комбайні. Потім масу протерти через сито. Додати 200 грам цукру, сіль і перець за смаком. Все проварити десь 20 хвилин. Соус готовий. Я такий соус закриваю влітку, але його можна приготувати і взимку замороженої смородини.