Отже, заздалегідь відварюємо для салату з крабовими паличками курячі яйця. Після варіння рекомендується поставити яйця в каструльці під холодну воду. Свіжий огірок і петрушку промиваємо. Порядок подрібнення інгредієнтів в салат не має значення, пропонуємо почати з крабових паличок. Витягаємо палички з упаковки. Вони повинні бути в размороженном стані. Перекладаємо палички на обробну дошку, подрібнюємо у формі шайбочок. Переправляємо подрібнені крабові палички в миску.
Наступний інгредієнт для салату – шинка. Сорт вибирайте на свій розсуд. У конкретному рецепті шинка – куряча. Нарізаємо шинку у формі соломки. Нарізку з шинки переправляємо в миску до крабовим паличкам.
Беремося за нарізку свіжого огірочка. Кожурку зрізати не рекомендується. Виняток становлять сорти огірочків, у яких шкірка гірчить. Свіжий огірок нарізаємо так само, як і шинку – соломкою.
Очищаємо відварні курячі яйця. Нарізаємо на обробній дошці яйця дрібними шматочками. Господиням На замітку: щоб при подрібненні відварні курячі яйця не кришилися, змочіть ніж холодною водою.
Всі необхідні інгредієнти для салату подрібнені, приправляємо їх за смаком сіллю і заправляємо будь майонезом.
Перемішуємо інгредієнти салату ложкою. Пробуємо на смак. Можна присмачити салатик ще і чорним меленим перцем.
Подаємо салат в загальній тарілці або перекладаємо його порційно в креманки. Подачу салату з крабовими паличками супроводжуємо гілочками свіжої петрушки (або іншої зелені).
Апетитний, смачний і простий у приготуванні салат з крабовими паличками і шинкою готовий! Приємної вам трапези!