Салат з крабовими паличками і яблуком

Салат з крабовими паличками і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крабовий салат – що може бути простіше, коли гості вже на порозі? У такому салаті є безліч переваг. По-перше, крабові палички, вже готовий продукт і він не потребує в якійсь обробці. Крабові палички виготовлені з сурімі – щільної маси білого кольору. Найчастіше в якості маси виступає філе білої риби, зазвичай сімейства тріскових. По-друге, крабові палички дивовижний продукт, який поєднується з багатьма продуктами. Кожен раз додаючи новий інгредієнт ви можете отримати абсолютно нове блюдо. З крабових паличок можна приготувати не тільки салати, але і різні закуски, але це вже інша історія. Сьогодні у нас салат з крабовими паличками і яблуком. Як крабів я люблю використовувати крабове м’ясо, а не палички, яких на момент приготування не виявилося. Так що в рецепті вказують як і готувала – крабові палички. Яблуко раджу брати зелене, так як воно менш солодке. Ну і звичайно, просто необхідний лимонний сік, який додасть кислинку салату і свіжість. Салат готується просто і виглядає ошатно. Завжди можна приготувати на швидку руку на вечерю і, красиво оформивши, не соромно подати гостям. Енергетична цінність крабового салату з яблуком – 312 ккал.

Перш ніж приступимо до приготування салату, виберемо хороші крабові палички:
По-перше, крабові палички на вигляд повинні виглядати апетитно, бути соковитими і пружними, мати світлий рівномірний тон забарвлення.
По-друге, крабові палички не повинні бути сухими або перемороженными.
По-третє, завжди читайте ззаду на упаковці про терміні придатності і виробника паличок.

Покроковий рецепт