Салат з крабовими паличками і яблуком

Салат з крабовими паличками і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З крабових паличок зняти пакетики, нарізати невеликими шматочками. 6 паличок досить для 2 – 3 осіб. З яблук зняти шкірку, нарізати соломкою, збризнути лимонним соком, щоб не потемніло (яблуко, бажано, використовувати зелене, так як червоні, звичайно, занадто солодкі). Кількість лимонного соку використовувати за своїм розсудом, якщо яблуко не дуже солодке, можна використовувати мінімум кислоти. Варені курячі яйця почистити, нарізати соломкою.

Всі нарізані інгредієнти змішати, заправити 2-3 столовими ложками майонезу, добре перемішати. За необхідності посолити за смаком.

Листя салат гарненько промити, обсушити. Салатник викласти листям салату. Перекласти в блюдо для сервірування готовий крабовий салат. Прикрасити салат скибочкою лимона і листочками петрушки або іншою зеленню. Подавати салат з крабових паличок з яблуком до столу.
Приємного апетиту!