Рекомендую замість майонезу використовувати соняшникову нерафіновану олію – це буде і смачно і корисно! Хоча, не заперечую, що на любителя і про смаки не сперечаються…
Інгредієнти
| Кукурудза консерв. – 1 банка | |
| Капуста – 1/3 велка | |
| Краб. палички – 8 – 10 шт. | |
| Цибуля ріпка – 1/2 цибулини | |
| Майонез/ росл. олія – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Маслини – за смаком | |
| Грибочки мариновані – 1 – 2 ст. л. |
Класичне поєднання кукурудзи з крабовими паличками і капустою – це саме те, що потрібно у повсякденній суєті – салат готується швидко і легко, яйця в склад даного салату відсутні! Мариновані грибочки дуже витончено доповнюють смак салату – перемішувати з грибами, зовсім НЕ обов’язково!
Покроковий рецепт
Капусту шаткуємо тонкою соломкою. Відразу трохи підсолюємо і перемішуємо.
Додаємо в капусту консервовану кукурудзу – всю банку (краще більшу стандартну)- на то і кукурудзяний салат.
Нарізаємо дрібними кубиками крабові палички.
Нарізаємо цибулю, теж дрібно.
Заправляємо майонезом і готово. Подаємо з маслинами і маринованими грибочками. Приємного апетиту!
