Салат з кукурудзою і грибами

Салат з кукурудзою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рекомендую замість майонезу використовувати соняшникову нерафіновану олію – це буде і смачно і корисно! Хоча, не заперечую, що на любителя і про смаки не сперечаються…

Інгредієнти

Кукурудза консерв. – 1 банка
Капуста – 1/3 велка
Краб. палички – 8 – 10 шт.
Цибуля ріпка – 1/2 цибулини
Майонез/ росл. олія – за смаком
Сіль – за смаком
Маслини – за смаком
Грибочки мариновані – 1 – 2 ст. л.

Як приготувати Салат з кукурудзою і грибами

Класичне поєднання кукурудзи з крабовими паличками і капустою – це саме те, що потрібно у повсякденній суєті – салат готується швидко і легко, яйця в склад даного салату відсутні! Мариновані грибочки дуже витончено доповнюють смак салату – перемішувати з грибами, зовсім НЕ обов’язково!

Покроковий рецепт

Капусту шаткуємо тонкою соломкою. Відразу трохи підсолюємо і перемішуємо.

Додаємо в капусту консервовану кукурудзу – всю банку (краще більшу стандартну)- на то і кукурудзяний салат.

Нарізаємо дрібними кубиками крабові палички.

Нарізаємо цибулю, теж дрібно.

Заправляємо майонезом і готово. Подаємо з маслинами і маринованими грибочками. Приємного апетиту!