Салат з курки з виноградом і волоським горіхом

Салат з курки з виноградом і волоським горіхом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підморожене філе ріжемо тонкими пластинками, маринуємо соєвим соусом, залишаємо на годину (можна довше).

Обсмажуємо на сковороді з двох сторін до готовності.


Капусту ріжемо, кладемо на тарілку першим шаром.

Укладаємо зверху тепле м’ясо.


Готуємо соус. Змішуємо майонез, соєвий соус, гірчицю, додаємо пару столових ложок води, щоб соус був порідко. Поливаємо м’ясо соусом.


Виноград ріжемо на половинки, виймаємо кісточки. Кладемо зверху на салат. Горіхи подрібнюємо і посипаємо зверху. Салат готовий. Приємного апетиту!