Салат з куркою, грибами і ананасом

Салат з куркою, грибами і ананасом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Ананас – 1 шт.
Салат-мікс – великий пучок
Куряче філе – 250 г
Сир – 100 г (краще твердих сортів)
Кедрові горішки – 40 г
Часник – 2-3 зубчики
Майонез – 100 г
Сіль – за смаком
Суміш перців – за бажанням
Гриби печериці – 70 г

Як приготувати Салат з куркою, грибами і ананасом

Південні країни славляться своїм величезним вибором екзотичних фруктів. В даний час фруктові ринки нашої країни насичені заморськими наїдками. Серед них, всіма нами відомий ананас. Сьогодні пропоную приготувати рецепт саме з ананасом, причому подавати на стіл страву в самому фрукті. Дуже вишукано й ефектно!

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Ананас помити, розрізати навпіл, вирізати жорстку серцевину і викинути. Вирізати з м’якоть ананаса. Сік ананаса зібрати, перелити в невелику чашу.

В чаші змішати сік ананаса, майонез і роздавлений часник. Все гарненько перемішати. Вийшла заправка.

Відварити гриби до готовності (5-7 хвилин).

Нарізати невеликими кубиками гриби, куряче філе, м’якоть ананаса.

У глибокій мисці з’єднати гриби, куряче філе, ананас, листя салату. Додати 2/3 частини сиру, натертого на дрібній тертці і кедрові горішки.

Заправити салат.

Перемішати.

У ананасову «чашу» викласти готовий салат.

Безпосередньо перед подачею посипати салат тертим сиром. Можна подавати до столу.

Приємного апетиту!