Інгредієнти
Ананас – 1 шт. | |
Салат-мікс – великий пучок | |
Куряче філе – 250 г | |
Сир – 100 г (краще твердих сортів) | |
Кедрові горішки – 40 г | |
Часник – 2-3 зубчики | |
Майонез – 100 г | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – за бажанням | |
Гриби печериці – 70 г |
Південні країни славляться своїм величезним вибором екзотичних фруктів. В даний час фруктові ринки нашої країни насичені заморськими наїдками. Серед них, всіма нами відомий ананас. Сьогодні пропоную приготувати рецепт саме з ананасом, причому подавати на стіл страву в самому фрукті. Дуже вишукано й ефектно!
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Ананас помити, розрізати навпіл, вирізати жорстку серцевину і викинути. Вирізати з м’якоть ананаса. Сік ананаса зібрати, перелити в невелику чашу.
В чаші змішати сік ананаса, майонез і роздавлений часник. Все гарненько перемішати. Вийшла заправка.
Відварити гриби до готовності (5-7 хвилин).
Нарізати невеликими кубиками гриби, куряче філе, м’якоть ананаса.
У глибокій мисці з’єднати гриби, куряче філе, ананас, листя салату. Додати 2/3 частини сиру, натертого на дрібній тертці і кедрові горішки.
Заправити салат.
Перемішати.
У ананасову «чашу» викласти готовий салат.
Безпосередньо перед подачею посипати салат тертим сиром. Можна подавати до столу.
Приємного апетиту!