
Інгредієнти
| Ананас – 1 шт. | |
| Салат-мікс – великий пучок | |
| Куряче філе – 250 г | |
| Сир – 100 г (краще твердих сортів) | |
| Кедрові горішки – 40 г | |
| Часник – 2-3 зубчики | |
| Майонез – 100 г | |
| Сіль – за смаком | |
| Суміш перців – за бажанням | |
| Гриби печериці – 70 г |
Південні країни славляться своїм величезним вибором екзотичних фруктів. В даний час фруктові ринки нашої країни насичені заморськими наїдками. Серед них, всіма нами відомий ананас. Сьогодні пропоную приготувати рецепт саме з ананасом, причому подавати на стіл страву в самому фрукті. Дуже вишукано й ефектно!
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Ананас помити, розрізати навпіл, вирізати жорстку серцевину і викинути. Вирізати з м’якоть ананаса. Сік ананаса зібрати, перелити в невелику чашу.

В чаші змішати сік ананаса, майонез і роздавлений часник. Все гарненько перемішати. Вийшла заправка.

Відварити гриби до готовності (5-7 хвилин).

Нарізати невеликими кубиками гриби, куряче філе, м’якоть ананаса.

У глибокій мисці з’єднати гриби, куряче філе, ананас, листя салату. Додати 2/3 частини сиру, натертого на дрібній тертці і кедрові горішки.

Заправити салат.

Перемішати.

У ананасову «чашу» викласти готовий салат.

Безпосередньо перед подачею посипати салат тертим сиром. Можна подавати до столу.

Приємного апетиту!
