Необхідні інгредієнти…
Ананас помити, розрізати навпіл, вирізати жорстку серцевину і викинути. Вирізати з м’якоть ананаса. Сік ананаса зібрати, перелити в невелику чашу.
В чаші змішати сік ананаса, майонез і роздавлений часник. Все гарненько перемішати. Вийшла заправка.
Відварити гриби до готовності (5-7 хвилин).
Нарізати невеликими кубиками гриби, куряче філе, м’якоть ананаса.
У глибокій мисці з’єднати гриби, куряче філе, ананас, листя салату. Додати 2/3 частини сиру, натертого на дрібній тертці і кедрові горішки.
Заправити салат.
Перемішати.
У ананасову «чашу» викласти готовий салат.
Безпосередньо перед подачею посипати салат тертим сиром. Можна подавати до столу.
Приємного апетиту!