Інгредієнти
Оливкова олія – 3 ст. л. | |
Кунжут – 2 ч. л. | |
Лимон – 2 ст. л. | |
Манго – 1/2 стиглого фрукта | |
Куряча грудинка – 150 г | |
Салат Айсберг – |
У житті кожної людини виникає момент, коли хочеться спробувати, що-небудь незвичайне. Відкрити для себе новий світ нових смакових відчуттів. Хто б міг подумати, що курячу грудку можна готувати з манго! Але особливо в цьому блюді мені сподобалося вишукане поєднання манго з салатом айсберг.
Покроковий рецепт
Грудку нарізати на середні діагональні смужки. Обсмажити на сковороді гриль.
Поки смажиться курка почистити манго. Порізати також як курячу грудку, на довгі шматочки.
Курячу грудку остудити.
Ой, забула в інгредієнтах сфотографувати салат Айсберг, сподіваюся Ви мене вибачте – це основа салату.
Порізати (або порвати як Вам більше подобається) кілька листя салату (5-6 шт). Викласти на тарілку.
Сюди ж додати манго і охолоджену курячу грудку. Заправити олією, лимонним соком, посолити, поперчити. Додати кунжут.
Все ретельно перемішати. Блюдо готове до подачі на стіл. Приємного апетиту!