Легкий у приготуванні і оригінальний смак. Ідеальний варіант для вечері.
Інгредієнти
Куряче філе – 200 г | |
Стручкова квасоля – 100 г Можна використовувати свіжу, можна купити заморожену. | |
Помідори – 100 г | |
Оливкова олія – 1 столова ложка | |
Сік лимона – 1 столова ложка | |
Гірчиця – 1/2 чайної ложки Можна взяти суху або кремоподібну (у вигляді соусу) | |
Сіль – за смаком | |
Часник – 1 зубчик |
Цей салат допоможе не тільки утамувати голод, але і зберегти фігуру. Кожен інгредієнт додає незвичайну нотку у смак салату.
Покроковий рецепт
Так виглядають всі продукти, які потрібні для приготування салату.
В якості підготовки продуктів до приготування салату потрібно поставити варити курку і стручкову квасолю. Курку опускаємо в киплячу підсолену воду на підлогу години. Те ж саме робимо з квасолею, тільки після повторного закипання варити протягом 5 хвилин, потім перевернути на друшляк.
Варену курку необхідно порізати.
Я роблю це на шматочки, схожі за розмірами на стручкову квасолю – середні скибочки. Потім розрізаємо на часточки помідори. Для приготування соусу змішайте масло, гірчицю, лимонний сік, сіль і подрібнений часник. Перед подачеq заправте салат соусом.
Наш салат готовий. Приємного апетиту!