Салат з курячим філе, помідорами і зеленою цибулею
Інгредієнти
Білокачанна Капуста молода – ¼ качана | |
Помідори – 2 шт. (1 – червоний, 1 – жовтий) | |
Куряче філе – 1 шт. | |
Зелена цибуля – 5 пір’я | |
Рослинне масло – 20 мл | |
Соєвий соус – 20 мл |
Легкий, але ситний салат з сезонних овочів та курячого філе – що може бути краще для корисного вечері
Покроковий рецепт
1. Капусту помити, обсушити і тонкий нарізати. Трохи посолити і пом’яти руками. Розкласти по тарілках.
2. Помідори помити, обтерти і нарізати часточками, поділивши кожен на 8 частин. Красиво розкласти по колу на тарілці.
3. Куряче філе розрізати вздовж на дві частини, відбити, посолити і підсмажити на сковороді. Порізати смужками і розкласти між часточками помідорів. Можна взяти покупне готове філе.
4. Зелений лук, який вже має білі головки добре промити, просушити від вологи і порізати кільцями. Розсипати по салату.
5. Приготувати заправку – рослинна олія змішати з соєвим соусом. Полити нею салат.