Салат з квасолею та авокадо

Салат з квасолею і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з квасолі і авокадо, з додаванням консервованої кукурудзи і червонокачанної капусти.

Інгредієнти

авокадо – 1 шт.
червона капуста – 100 грам
чорна квасоля – 100 грам
кукурудза – 1/2 банки
червоний цибуля – 1/2 головки
оливкової або лляної олії – 1-2 столові ложки
сік лайма – 2 столові ложки
кмин – за смаком
кінзи, свіжих листя – 1/4 склянки (необов’язково)
сіль і перець за смаком – за смаком

Як приготувати Салат з квасолею та авокадо

Дієтичні салати – це одна популярна їжа на сьогодні. Тому, якщо ви також, як і багато стежте за своїм харчуванням, рекомендуємо приготувати цей салат.

Покроковий рецепт

1. Авокадо очистіть, видаліть кісточку. Наріжте кубиками невеликого розміру.

2. Червону капусту нашаткуйте.

3. Змішайте відварену чорну квасолю, авокадо і червону капусту.

4. Додати консервовану кукурудзу., порізаний червоний лук і кінзу.

5. В окремій ємності змішайте масло, сік лайма, додайте кмин, сіль і перець за смаком.

6. Заправте соусом салат і подавайте до столу.