Салат з квасолі і авокадо, з додаванням консервованої кукурудзи і червонокачанної капусти.

Інгредієнти
| авокадо – 1 шт. | |
| червона капуста – 100 грам | |
| чорна квасоля – 100 грам | |
| кукурудза – 1/2 банки | |
| червоний цибуля – 1/2 головки | |
| оливкової або лляної олії – 1-2 столові ложки | |
| сік лайма – 2 столові ложки | |
| кмин – за смаком | |
| кінзи, свіжих листя – 1/4 склянки (необов’язково) | |
| сіль і перець за смаком – за смаком |
Як приготувати Салат з квасолею та авокадо
Дієтичні салати – це одна популярна їжа на сьогодні. Тому, якщо ви також, як і багато стежте за своїм харчуванням, рекомендуємо приготувати цей салат.
Покроковий рецепт
1. Авокадо очистіть, видаліть кісточку. Наріжте кубиками невеликого розміру.
2. Червону капусту нашаткуйте.
3. Змішайте відварену чорну квасолю, авокадо і червону капусту.
4. Додати консервовану кукурудзу., порізаний червоний лук і кінзу.
5. В окремій ємності змішайте масло, сік лайма, додайте кмин, сіль і перець за смаком.
6. Заправте соусом салат і подавайте до столу.
