Оригінальний за смаковими якостями капустяний салат різноманітить ваше буденне меню. Готувати його просто з доступних інгредієнтів.
Інгредієнти
Капуста молода – 200 гр білокачанна | |
Ковбаса копчена – 100 гр | |
Яйце варене – 1 шт. | |
Сир твердий – 50 гр | |
Майонез – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком |
Основа нашого пропонованого салату – це молода капуста. В рецепті вона доповнена подрібненим сиром, ковбасою, яйцем. Для заправки використовується майонез. Подробиці реалізації рецепта – у нашому описі.
Покроковий рецепт
Шматок молодої капусти перекладаємо на обробну дошку і тонко шаткуємо. Нарізку з молодої капусти перекладаємо в миску, трохи присипаємо сіллю і перетираємо руками.
Копчену ковбасу для салату нарізаємо тонкою соломкою. Додаємо подрібнений інгредієнт в миску до капусти.
Наступний інгредієнт салату – сир твердих сортів. Його подрібнюємо за допомогою середньої терки.
Залишилося тільки подрібнити відварне куряче яйце. Скористаємося великою теркою.
Інгредієнти салату заправляємо майонезом і присипаємо за смаком меленим перцем.
Перемішуємо компоненти салату.
Апетитний салат з молодої капусти з сиром і ковбасою готовий. Приємного всім перекусу!