Шматок молодої капусти перекладаємо на обробну дошку і тонко шаткуємо. Нарізку з молодої капусти перекладаємо в миску, трохи присипаємо сіллю і перетираємо руками.
Копчену ковбасу для салату нарізаємо тонкою соломкою. Додаємо подрібнений інгредієнт в миску до капусти.
Наступний інгредієнт салату – сир твердих сортів. Його подрібнюємо за допомогою середньої терки.
Залишилося тільки подрібнити відварне куряче яйце. Скористаємося великою теркою.
Інгредієнти салату заправляємо майонезом і присипаємо за смаком меленим перцем.
Перемішуємо компоненти салату.
Апетитний салат з молодої капусти з сиром і ковбасою готовий. Приємного всім перекусу!